Ehealth voor praktijken

We leven in een digitale samenleving. Met een smartphone in de hand heb je toegang tot bijna alles. Ook tot zorg. Ruim 100 praktijken in Nederland maken gebruik van ons ehealthplatform om hun cliënten en patiënten extra goede zorg te bieden.

Wil je ook veilig berichten sturen naar cliënten? Online vragenlijsten afnemen? Zet dan de stap naar ehealth.

Wat betekent ehealth voor praktijken?

Door face-to-facegesprekken te combineren met de mogelijkheden die ehealth geeft, kun je cliënten meer kwaliteit en service bieden.

Routinematige onderdelen, zoals psycho-educatie, kan je cliënt zelf thuis volgen. Via het dagboek dat de cliënt dagelijks invult, kun je voor een afspraak zien hoe het met je cliënt gaat. Zo kom je in gesprekken eerder tot de kern. En in tegenstelling tot e-mail, kun je met berichten via Minddistrict veilig communiceren.

Met ehealth ondersteun je je cliënten ook als ze niet bij je in de spreekkamer zitten.

Bekijk hoe GZ-psycholoog Johanneke van Kreveld ehealth ervaart:

 

Voor wie is ehealth geschikt?

In principe is ehealth geschikt voor iedereen. Minddistrict biedt behandelmodules en andere inhoud voor zowel kind&jeugd als volwassenen, en voor zowel de POH GGZ als de basis en specialistische GGZ.

Wij bieden ehealth aan psychologenpraktijken, huisartsenpraktijken en coachingspraktijken. Praktijken tot en met 10 medewerkers kunnen zelf online een platform aanvragen en starten met ehealth.

Waarom Minddistrict?

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van ehealth. Wij blijven ehealth en onszelf voortdurend opnieuw uitvinden.

Met Minddistrict heb je beschikking over:

  • Triage en vragenlijsten
  • Veilig berichtenverkeer
  • App en dagboeken
  • Zeer ruime catalogus met modules
  • Videobellen, tegen meerprijs

Natuurlijk staan de ontwikkelingen niet stil. Dit jaar introduceren we modules speciaal ontwikkeld voor gebruik op de mobiele telefoon en lanceren we social support, waarmee je naasten kunt betrekken in de behandeling.

Hoe kan ik starten?

Door online je platform aan te vragen. De eerste maand kun je het gratis uitproberen.

Meer lezen

Bekijk voor meer informatie over ehealth voor praktijken en ervaringen ook deze blogs: