Support bij implementatie

De keuze van een ehealthoplossing is voor een organisatie een hele klus. Maar daarna begint eigenlijk pas ‘het echte werk’: zorgen voor een goede opstart en opschaling van ehealth in de organisatie.

Minddistrict kan hierbij helpen.

 

1. Quickstart

In de Quickstart werkt Minddistrict samen met een projectgroep van de organisatie. De quickstart biedt handvatten om goed van start te gaan met ehealth, o.a. door het vaststellen van doelstellingen, de inrichting van randvoorwaarden en communicatie.

 

2. Trainingen

Een training is een goede manier om medewerkers te helpen bij het veranderen van hun werkwijze en daar ehealth een centrale plaats in te geven. Er zijn diverse trainingen beschikbaar, zoals de training voor hulpverleners, opfristraining, applicatiebeheerderstraining en CMS-training. Minddistrict biedt een academy met online trainingsmateriaal en een gepersonaliseerde elearning

Lees een interview met één van de trainers
Of kijk één van de filmpjes op de Minddistrict Academy:
 

 

3. Klantmanagement

Na de quickstart is een gedegen opschalingsaanpak nodig zijn om ehealth verder te implementeren. Minddistrict heeft implementatie-experts in dienst die meedenken over de juist aanpak, en coaches die online en offline uw hulpverleners ondersteunen in het werken met ehealth.

 

Samen naar succes

Jij weet wat je als organisatie wil bereiken met de inzet van ehealth en hoe de organisatie in elkaar zit. Wij brengen onze expertise en ervaring in. Samen maken we de implementatie van ehealth een succes!

Neem contact op voor meer informatie over implementatie.